Sportsportalen.no


Hovedside        Mest besøkt        Din klubb        Annonsere        Om oss


 

Ønsker du og ditt firma å annonsere?

 

I august 2004 hadde vi vår beste måned med 52 379 treff.

 

Vi ble i august 2004 plassert som førsteprioritet hvis man søker på stikkordet sportsportalen på Google internasjonalt søk og Kvasirnorsk søk.

 

Som annonsør hos Sportsportalen.no vil du få presentert ditt firma til mange ulike brukere. Dette gjelder både de aktive selv, deres foreldre, deres familier, deres velforeninger, andre sponsorer og alle dem som er interessert i sport. Da siden er bygget opp som en portal vil man få en gjentakende effekt siden mange vil finne denne siden som en naturlig vei å gå for å finne sin egen og andres klubber. Det skal nevnes at vi også eier domenet www.sportsportal.no som går til samme side.

 

Klikker man på en annonsørs annonse vil annonsøren få opp et eget nytt bilde som legges over Sportsportalen.no

 

Det vil ikke legges inn rotasjon i annonsene, det vil igjen si at man er garantert at nettopp din annonse vil være synlig hver eneste gang noen går inn på den søkesiden som du har annonsert på.

 

Annonsørene vil kunne bruke faste logoer eller bevegelige (animerte) bilder. Størrelsen vil bli ca som dem man ser ovenfor.

Annonsørene vil på forespørsel kunne få full trafikkstatistikk. For øvrig vil telleren på hovedsiden gi en indikasjon på antall besøkende.

 

Da siden er under utvikling vil vi ha meget lave priser for annonsørene. Rent administrativt vil vi fokusere på å tilby årskontrakter med en engangsinnbetaling. Deler man prisen på 12 ser man at årsprisen på 1/3 topp-ramme blir svært gunstige 995,- eks. mva. pr. måned.

 

1/3 topp-ramme, 12 mnd = 11 940,- eks. mva.

Hel toppramme (banner), 12 mnd =  23 880,- eks..mva

På førstesiden er det lagt opp til 4 små annonser i toppen. Her er det egne priser.

 

For best mulig profilering burde ditt firma gjerne ligge flere steder samtidig(f.eks, på langrennsiden og telemarksiden).

 

Siden vil bli kontinuerlig oppdatert.

 

Send mail til Markedsansvarlig hvis du er interessert, så vil du bli kontaktet.

 

 

Tilbake til hovedsiden.